Euronics akciós újság

Az Euronics műszaki áruház akciós újságjai különböző témák köré csoportosítva jelennek meg.

Ezen az akciós újságok egyike termékkatalógus: adott gyártó legfontosabb termékeiről nyújt teljeskörű tájékoztatást. Konyhai eszközök esetén hasznos tanácsokkal, receptekkel látják el az érdeklődőket.

Az audio katalógusból az autóhangszórón keresztül a házimozi, de a bluetooth hangszórók legújabb típusai ismerhetőek meg.

Az Euronics beépíthető termékek katalógusa a konyhák berendezéséhez szükséges gépeket tartalmazza gyártónkénti csoportosításban.

A klasszikus akciós újság hetente változatos ajánlatokat kínál, akár a különböző ünnepekhez, de a tavaszi-őszi kuponos shoppingnapokhoz kapcsolódva lehet kitűnő árakon hozzájutni a hőn áhított műszaki eszközökhöz.

A hűtőkön, a számítógépeken, mobiltelefonokon keresztül széles termékpaletta áll a vásárlók rendelkezésére. Kiegészítő szolgáltatásokat kínálva az Euronics kedvező termékhitele, meghosszabbított árgaranciája miatt nemcsak az ajándékozást könnyítheti meg, de a váratlanul tönkrement otthoni háztartási gép cseréje is kedvező áron oldható meg.

Az Euronics.hu weboldalon az akciós újságok mellett az áruház kínálta termékek paramétereiről tájékozódni, mivel a műszaki termékek vásárlása nem könnyű feladat,  de a „hasonlít”lehetőséget bejelölve egyszerűbben hozható meg a döntés.