Black Swan bár

Budapestre számos turista érkezik, akik leginkább a város éjszakai életében rejlő különleges lehetőségeket akarják kiélvezni. Az egyedi hangulatú romkocsmák mellett számos bár és éjszakai szórakozóhelyre lehet betérni. A Black Swan koktélbár Budapest 07. kerületében a Klauzál utca 32. szám alatt, csendes és nyugodt környezetben található. A 2017-ben nyílt bár egyike a legelegánsabb éjszakai szórakozóhelyeknek nem messze van a népszerű romkocsmáktól.

Az art deco bár már az elegáns bejáratával is magára vonzza a tekintetet, a belső helyiségében a bárpult mögött egy plafonig érő tükör, és a rézzel kombinált polcrendszer tűnik fel legelőször a betérőnek. a húszas évek Amerikáját idézi. A bordó bársonyfüggöny, és a berendezés elegáns, nyugodt meleg légkört áraszt.

 A bárpultja sok különlegességgel szolgál, vodka, gin, tequila, whiskey választék, de mindenképp érdemes kipróbálni a ház egyik specialitását, a Trufa Negronit, amelyet a szarvasgomba aroma és a hozzá kínált szarvasgomba kaviár íz tesz igazán különlegessé. Az igazi gourmet-eknek a Naked and Famous mezcalja fűszeres újdonsága ajánlható.

Black Swan bár

A Black Swan hétfőn, és kedden este 6 és éjfél között, szerdától szombatig este 6 és hajnal 2 között tart nyitva, vasárnap pedig zárva tartanak.

Külön érdekesség a „Be Our Guest” sorozat, amelynek során akár a párizsi Experimental Coctail Club Traveller bartenderének az érkezése, akinek izgalmas italait érdemes megkóstolni.

Az ECC traveller képviselői egy év alatt 86 országot keresnek fel, ezzel az úttal állítanak emléket Magellán első világkörüli útjának, amelynek 500 éves évfordulóját köszöntjük.