A legjobb zsidó étterem, amely jó romkocsmai is egyben

Manapság a romkocsmázásnak nagy népszerűsége a külföldi és a hazai fiatalok körében. Vannak köztük olyanok is, akik a felhőtlen szórakozás mellett a kulináris élvezetnek is hódolnának. A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével bemutatjuk a legjobb zsidó éttermet, amely üde színfolt a budapesti romkocsma palettában.

 A budapesti kulturális sokszínűség bizonyítéka a Mazel Tov étterem az Akácfa utcában, amely nemcsak a romkocsma turistáknak, hanem a finom ételek kedvelőinek is melegen ajánlható.

Budapest történelmi zsidónegyede napjainkban is benépesül, utcáiban gombamód szaporodnak a romkocsmák, kávézók, de a divatos designe boltoknak is jut hely, és akad rá érzékeny vásárló. Ezeknek a létesítményeknek is köszönhető, hogy a kulturális örökséget megőrzik és aktívan viszik tovább. A környék atmoszférája miatt, a fiatalok körében sikk egy hétvégi buli helyszínéül a zsidó negyedet választani.

Mazel Tov Budapest

A mediterrán hangulatú Mazel Tov étterem, kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki, hogy sokoldalú, szellemiségében befogadó, és különböző formációknak teret adó hely kíván lenni. Autentikus környezetben, a mediterrán ízvilág nyújtotta élvezet, és a kellemes sörözés sajátos összhangot alkot.

Az étterem az Izraelben honos közösségi evés tradíciójának vonulata mentén, grillpulttal, autentikus izraeli ételek kínálatával szolgál. Az ínycsiklandó illatot megérezve kedved támadhat megkóstolni akár a humuszt, vagy a shaksukát egy finom pitával. Családok számára is tökéletes választás. A hét minden napján nyitva van, és délutáni gyerekprogramokból sincs hiány. Az éjszakai élet fergeteges programokkal kecsegtet, finom jazzkoncertek, DJ-k szolgáltatják a ritmust.

A Mazel Tov étterem a kultúrák egymásra való nyitottsága jegyében, évente megrendezett Zsidó Nyári Fesztiválnak is volt már helyszíne.